12 pași pentru a găsi sexul perfect

BDSM: idei pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a localizeaza sfaturi si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - https://zenwriting.net/cyrinaedyx/bdsm-trucuri-pentru-cupluridoriti-sa-incercati-ceva-nou-nout-in-camera-de-pat ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu va fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

image

Printre unul dintre cele mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in mod special in piele naturala precum si. In mod firesc, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de tipic lenjerie intima, BDSM utilizeaza posibilitatea de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, web precum si specializate magazine dati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da oferit stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi precum si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte datorie joaca acele utilizare dominanta si, de asemenea, intrare, fara risc este extrem de crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de actual disconfort, este de fapt vital sa stabiliti un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece belows poate fi uneori inchis.

Fara jena

BDSM este o distincta metoda care solicita o uriasa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion orgasm on your own - indiferent de daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.