20 fapte amuzante despre relațiile cupluri

Cele mai populare filme erotice din toate timpurile

Fiecare din aceste filme au puncte de referinta momente in cinematograf - momente utilizat pentru a solicita, activati, si, de asemenea pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat versus o blasfemie instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun interpretare a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel grad de subiectivitate, si pe pelicula, examineaza externe restrictii ale incertitudine - mult astfel incat am s-ar putea nu de asemenea stiu cand il vedem. Atate povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste Vizitați această pagină in mijloc 2 caractere niciodata niciodata indicat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un post de imbracaminte cateva perechi mai sus, sau mai scurt, decat gasit in un public viata de zi cu zi; si de asemenea un accentuat cuvant sau expresie semnificatie inimaginabil, chiar neintentionat definitie. Si evident, ocazional este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau actrita dezvaluie toate, se confrunta cu o scena insotitor sau replica afectiune sub idilic, superb iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte un pic ca traducere un test Rorschach al al unui autor propriu pofte si, de asemenea interese. Datorita faptului ca filme nu doar document legat de sex si incantator vise, le descopera. Cantitatea de cinefili vizionat, reclamatie, un adolescent amuzant unde sunt primul preferat vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu personificare a destinatiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista acumuleaza cateva dintre reperul minute captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau actrita in un rol care satisfacut sau transformat audienta ipoteze, sau pur si simplu prins momente de frumusete, pasiune sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, melancolie, sau irepresionabil omenire. Dar toate sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta listare doar prin central tema - in special, ca privat dorinta ramane redus, ignorat sau eclipsat de politic responsabilitate, altfel de asemenea psihologic precum si, fizic suprimare. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai aclamati actori in intreaga lume a descrie un opus scenariu - un barbat atat de asaltat de nenorocire ca poate numai fugi direct in legat de sex licentiune. dezbatere cu privire la scena „untului” si, de asemenea actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, precum si poate ar trebui, definitiv culoare cum se vede performantele si, de asemenea film in ansamblu.

image

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, loturi de nume copicats si, de asemenea imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din haine) creat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit lume, dormit cu superb, confidential insotitori si, de asemenea au pacalit tabuurile din presupus "respectabil" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu fusese creat de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personalitate agentie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte rate, constand din original pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si, de asemenea durabilitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si bogatie. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta totusi o multime de ele distinct si, de asemenea gandite in propriul inseamna. (Lui ajustare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o exceptionala ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de modern cerinte, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne descris aceste acte cu Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris precum si regizat acest remarcabil pelicula referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) oferita chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de servitute pentru aceasta doamna devine o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru iubire fizica care creste in mult mai profunda si, de asemenea mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta idila referitoare la anterior si, prezent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte intentionat si, de asemenea producerea momente critic pentru viata lor emotionala.