5 legi Oricine lucrează în relații cupluri ar trebui Știu

BDSM: idei pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sfaturi precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, atunci puteti absolut incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre cel mai vital BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in mod special in piele si. Cu siguranta, este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba Aflați mai multe aici decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou datorie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, internet si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o semnificativa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii precum si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele utilizare proeminenta precum si intrare, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de real durere, este intr-adevar vital sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant identifica ca o indicatie pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows poate fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este unica tehnica care are nevoie o masiva suma de incredere in companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Util asistenti

image

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax on your own - in ciuda daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste vibratii, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.