Sexul explicat în fotografiile Instagram

BDSM: idei pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a descoperi sfaturi si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai important BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este in intregime pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie intima, BDSM furnizeaza posibilitatea de a lua pe un nou rol precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, internet si specializate magazine dati o mare optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati http://lukasvpmd384.trexgame.net/5-legi-oricine-lucreaza-in-relatii-cupluri-ar-trebui-stiu puteti pune un guler si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele joc suprematie si, de asemenea, intrare, fara risc este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de real durere, este cu adevarat vital sa decide un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca o indicatie pentru a renunta orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara jena

BDSM este unica tehnica care solicita o mare cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si faceti placere sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM idei: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca este in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.

image