Tehnologia face relațiile cupluri mai bune sau mai rele?

Sfaturi pentru condimentarea vietii sexuale

Indiferent daca probleme este mare sau mic, exista multe puncte pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe curs. Sexuala sanatate functioneaza impreuna cu total mental, fizic, ca precum si emotional sanatate si wellness. Interactiunea cu partenerul, pastrarea un sanatos si echilibrat mod de a trai, folosindu-va singur din cateva din numeroasele remarcabile auto-ajutorare materiale de pe piata, precum si doar sa te distrezi te poate ajuta sa faci vreme momente grele

Apreciere o satisfactie viata sexuala

Sex. Cuvinte poate stimula un caleidoscop de emotii. De la dragoste, placere, precum si tandrete pana la dor, stres si anxietate, si nemultumire - raspunsurile sunt la fel de diferite ca si experientele legate de sex. Ce este mai mult, multi oameni vor vor intalni toate aceste sentimente si, de asemenea, mai multe altele in timpul sex viata un numar de ani.

Totusi ce este sexul, intr-adevar?

Pe un nivel, sexul este doar un suplimentar hormonal determinat de fizic caracteristica facut pentru a perpetua soiurile. Evident, acel ingust vedere subestimeaza complexitatea omului legat de sex actiune. Impreuna cu fortele biochimice presiuni la locul de munca, experientele tale precum si asteptari asista modeleaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. insusi ca fiinta legata de sex, gandurile referitoare ceea ce constituie o satisfactie legata de sex link, si, parteneriat cu insotitorul sunt crucial luati in considerare capacitatea dvs. de a crea si mentine o intalnire viata sexuala.

Vorbind cu companion

Multe perechi localizati este dur sa vorbiti sex si sub cel mai bun dintre scenarii. Cand legat de sex probleme au loc, sentimente de ranit, rusine, vinovatie, si amaraciune poate opri conversatie complet. Pentru ca extraordinar interactiune este o cheie a unui sanatos relatie, dezvoltarea o discutie este primul pas nu doar la mult mai buna sex viata, totusi la fel la o legatura mai detaliata emotionala. Chiar aici sunt cateva indicatii pentru abordarea acestui delicat subiect.

Descoperiti ora corecta pentru a chat. Exista doua feluri de legate de sex conversatii: cele pe care le aveti in dormitor precum si pe care le ai in alte locuri. Este fara cusur adecvat sa informeaza companion ceea ce simte bine in mijlocul relatii sexuale, totusi este ideal sa astepti pana ramaneti in mai mult neutru pregatirea pentru recenzie mai mare probleme, cum ar fi diferit dorinta sexuala sau orgasm probleme.

Evitati criticati. Canapea sugestii in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place intr-adevar imi place cand ma atingi de par usor in acest fel, „in loc de concentrandu-se pe cele negative. Abordare o sexuala problema ca o problema care trebuie rezolvata cu fiecare altul in loc de un exercitiu in desemnare vina.

Confide in pe companionul tau referitor la modificari in corpul tau. Daca bliturile calzi va mentin ridicati-va seara sau menopauza v-a facut de fapt zona vaginala uscat, vorbeste cu insotitor referitor la aceste lucruri. Este mult mai bine ca el stie ceea ce cu adevarat are loc mai degraba decat traduce aceste modificari fizice ca lipsa de interes. De asemenea, daca esti un barbat si, de asemenea, tu nu mai obtii o erectie pur si simplu din ideea de sex, dezvaluie-ti partener exact cum sa stimuleze pe tine mai degraba decat lasa-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a trezi te mai.

Fii direct. s-ar putea crezi ca protejezi sentimentele tau senzatii prin fabricare un punct culminant, inca in realitate sunteti incepand in jos un efect de domino. La fel de provocator pe cat este de a vorbi despre orice fel de sexual probleme, probleme grad creste cand problema este ascunsa sub ani de minciuni, durere, si resentiment.

Utilizarea auto-ajutorului strategii

Tratarea legat de sex probleme este mai usor acum decat vreodata. Revolutionare medicamente si, de asemenea, expert sex terapeuti exista daca aveti nevoie. Dar puteti s-ar putea aveti capacitatea de a remediati mic legat de sex ingrijorari facand cateva modificari in relatii sexuale design. Mai jos sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca in casa.

Educa pe cont propriu. O multime de extraordinar auto-ajutor produse sunt disponibile usor pentru fiecare tip de legat de sex problema. Cautare pe Web sau local librarie, alegeti, tu precum si, de asemenea, partenerul tau poti subliniaza fluxuri pe care le mai ales iti plac si le dezvaluie fiecare altele.

Ofera singur timp. Pe masura ce imbatranesti, legata de sex raspunsuri scade. Dvs. si, partenerul dvs. puteti spori oportunitati de succes descoperind o liniste, confortabil, fara intreruperi setare pentru sex. In plus, recunoaste ca ajustarile din corpul tau inseamna ca vei avea nevoie mai mult timp pentru a obtine entuziasmat precum http://www.contributors.ro/cultura/%C8%99coala-intre-virginitate-%C8%99i-pornografie/ si ajunge punctul culminant. Cand te gandesti, investesti mai mult timp facand sex nu este un sarac lucru ; functioneaza aceste nevoi in dragostea ta regim poate deschide usile catre un nou fel de experienta sexuala.

Ungere Utilizare. De obicei, genital piele uscata care incepe in perimenopauza poate fi usor corectat cu lubrifiant lichide precum si geluri. Faceti uz de acestea liber pentru a ramaneti departe de agonizant sex - o problema care poate sa creasca fara control in marcare libido si extindere parteneriat tensiuni. Cand substante lubrifiante nu mai este functioneaza, vorbeste despre diverse alte alternative cu profesionist medical.

Pastreaza fizic dragoste. Chiar daca sunteti obosit, stresant, sau necajit care priveste problema, participarea la sarutarea si, de asemenea, cufundarea este vitala pentru conservarea un emotional precum si legatura fizica.

Practica atingere. Simtul accent strategii de care sexul terapeutii folositi va poate ajuta restabiliti afectiunea fizica fara cu adevarat sentiment presat. Numeroase auto-ajutor carti si, de asemenea, educational videoclipuri oferta variante la aceste antrenamente. Puteti s-ar putea de asemenea doriti sa cereti partenerului dvs. sa va atinga intr-o maniera ar dori sa atins. Acest lucru cu siguranta va va oferi o mult mai buna simtire de cat de mult stres, de la usor catre companie, trebuie folositi.

Incercati diferite pozitii. Crearea un repertoriu de diverse sexuale pozitii nu numai adauga rata dobanzii pentru a face dragoste, dar poate la fel ajutor trece peste probleme. De exemplu, ridicat stimulare la punctul G care are loc cand un barbat isi intra partenerul din spate poate ajuta femeia sa ajunga punctul culminant.

image

Noteaza fanteziile tale. Acest antrenament va poate ajuta va explorati fezabil activitati pe care presupuneti poate fi o pornire pentru dvs. sau partenerul dvs. Incearca gandindu-te o experienta sau un film care te-a trezit si apoi iti impartasesti memoria cu partenerul dvs. Acest lucru este in mod special util pentru persoane fizice cu redus nevoie.