Trebuie să nu mai stresăm Abo ut Filme porno

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

image

Invatare inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza recomandari si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele si. Cu siguranta, este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM furnizeaza sansa de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, web precum si specializate magazine furnizati o semnificativa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu obțineți mai multe informații gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea folosi un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus jumatate posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele joc suprematie si, de asemenea, trimitere, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de real disconfort, este de fapt esential sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o unica tehnica care are nevoie o masiva suma de conteaza pe companion. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si ideal momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia sa fie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent daca este in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.