Will Relatii cupluri ever Die?

Cele mai tari filme sexy din lume

Fiecare din aceste filme includ puncte de referinta minute in cinema - minute utilizat pentru a provoca, activati, si, de asemenea pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o blasfemie caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare ultimul semnificatie a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, si, de asemenea pe pelicula, verifica din exterior limite ale obscuritate - atat de mult sa se asigure ca am s-ar putea nu de asemenea intelegem cand il vedem. Multe povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste intre doua caractere niciodata niciodata insemnat a fi impreuna; o tiv sau un post de articole de imbracaminte cateva mai sus, sau mai scurt, decat identificat in un vizualizator viata de zi cu zi; si de asemenea chiar un accentuat cuvant sau expresie semnificatie necunoscut, chiar neasteptat semnificatie. Si cu siguranta, deseori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se confrunta cu o scena partener sau replica afectiune sub ideal, luxos iluminare.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai eficient sexual filme se simte cu adevarat un pic ca traducere un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte de mancare si rata dobanzilor. Pentru ca filme nu doar document legat de sex si, de asemenea romantic fantezii, le le dezvaluie. Cate cinefili vazut, stare, un adolescent comedie unde sunt initial favorit stea a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje pur si simplu pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. In consecinta, aceasta lista acumuleaza cateva dintre reperul minute captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau actrita in o datorie care satisfacut sau schimbat audienta ipoteze, sau pur si simplu capturat momente de frumusete, interes sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, regret, melancolie, sau irepresionabil umanitate. Totusi toate sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

image

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista doar din cauza principal stil - si anume, ca individ dorinta ramane suprimat, ignorat sau depasit de politic responsabilitate, altfel la fel psihologic precum si, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai aclamati actori pe planeta a descrie un opus situatie - un barbat atat de asaltat de tragedie ca poate numai pleca in sexual rautate. conflict cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a afirmat „M-am simtit putin violata”), va, si probabil ar trebui, absolut culoare exact cum se vede performantele si, de asemenea film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de nume copicats precum si copiati pisici (pierdere litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) dezvoltat o globala traditie din erotica anilor 1970 unde bani tinere calatorit globul, copulat frumos, anonim insotitori si au pacalit tabuurile din asa-numitul "bun" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest front runner franchise nu fusese compus de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personalitate firma si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte instalatii, constand din original pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir cuplu din infinit (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si, de asemenea longevitate, intr-o perioada de stiinta, si bogatie. Scott creste stilul la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) gasind Răsfoiți acest site ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta dar o multime de ele unic precum si gandite in foarte propriu inseamna. (Lui ajustare Lolita, ca exemplu, este, in opinia mea, o prima adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de contemporan criterii, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne ilustrat aceste acte cu Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si regizat acest remarcabil pelicula despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) comercializata in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de servitute pentru aceasta femeie vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine mult mai profunda si, de asemenea mult mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste referitoare la anterior si, de asemenea, prezent, sex si dragoste, claritate, precum si complicatie intre Lucia (Paz Vega), partener Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - multe legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc placere, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte insemnat si dezvoltarea minute crucial pentru viata lor psihologica.